Zakaj se prijaviti na World Top Model

October 14, 2018

World Top Model je najprestižnejši in največji dogodek v svetu modelinga. Hkrati je to najboljša odskočna deska za dekleta, ki bi se rada uveljavila v modelingu. Tekmovanje namreč spremljajo vsi modni agenti na svetu, modne agencije, fashion bloggerji, poznavalci mode, modni mediji in navsezadnje tudi oglaševalci, dizajnerji, stilisti, modne znamke. Predstavnica Slovenije gre na svetovni izbor v tujino, kjer se poteguje za 200.000 eur vredno nagrado, pred tem pa se udeleži enotedenskih priprav na morju. Skozi celo leto njenega mandata, kot World Top Model Slovenije, spoznava nove ljudi, veliko ima fotoshootingov, snemanj, spoznava slavne osebe in hodi na pomembne družabne dogodke. Posebnost projekta World Top Model Slovenia je ta, da imajo dekleta, ki so izbrana na castingu World Top Model Slovenia, lahko prav tako kot zmagovalka še dolga leta sodelujejo z Agencijo Ekskluzivno pri različnih modnih projektih, kot so modne revije po Sloveniji, modne kampanje za različne znamke oblačil, nakita, obutve... Modeli Agencije Ekskluzivno, ki je lastnik licence World Top Model na redni bazi sodelujejo v videospotih znanih slovenskih in tujih glasbenikov, saj Agencija Eksluzivno skrbi za odnose z javnostmi največjih zvezd, kot so Zdravko Čolić, Nuša Derenda, Čuki, Kevin Koradin, Davor Radolfi, Novi Fosili, New Game Over, Divlje jagode, Soul Fingers, Chorchyp in mnogi drugi. 

 

World Top Model Slovenia 2018:

 World Top Model Slovenia Summer breeze:

 

 World Top Model Slovenia zakulisje:

 World Top Model Slovenia 2018 v kopalkah:

 

 

Snemanje v kopalkah World Top Model Slovenia 2017:

 Snemanje v oblačilih Fenzy:

 Modna revija na mostu ljubezni v središču Ljubljane

Modna revija v večernih oblekah Gordane Grandošek Whiddon:

Modeli, ki so sodelovali pri projektu World Top Model Slovenia 2017 so se pojavili v videospotu znanega rock zvezdnika Kevina Koradina (Tide):

Zmagovalka World Top Model Slovenia 2017 je imela glavno vlogo v spotu hrvaškega zvezdnika Davorja Radolfija in skupine Ritmo Loco v pesmi Pred tvojim vratima, ki je bil posnet v Šibeniku: 

 

Naši modeli nekajkrat na mesec sodelujejo v fotoshootingih za modna oblačila znamke FENZY. Spletna trgovina je on line v Sloveniji, Italiji, na Hrvaškem, Avstriji, Nemčiji in Španiji. 

Modeli prav tako sodelujejo v modnih kampanjah oblikovalke bogatega unikatnega  naita, Sanje Stojanovski in blagovne znamke SAN fashion and Jewelry ter njenih dizajnerskih kosov oblek.

Naši modeli redno hodijo po modnih brveh. V sodelovanju Agencije Ekskluzivno in oblikovalke Sare Savnik je bilo izvedenih že vrsto modnih revij po Sloveniji.

 

Prav tako World Top Model Slovenia in Agencija Ekskluzivno s svojimi modeli sodeluje z blagovno znako Parfois- Sportina Group, ki je tekmovalkam podarila nakit, zmagovalki World Top Model Slovenia in voditeljici Kaly Kolonič pa modno torbico. Parfumarna My Spirit in Rebeka Dremelj jih je obdarila s krasnim setom dišav.

 

Modeli nosijo obutev znane modne znamke Pittarosso ...

 

Partner World Top Model Slovenia je Borbona catering.

 

Kavice se obvezno pijejo v kavarni ČUK v Ljubljani.

 

World Top Model Slovenia ponosno sodeluje s timom vrhunskih stilistov, vizažistov, frizerjev, fotografov in snemalcev: Gordana Grandošek Whiddon, Patrik Trol, Eva Assani, Gregor Podvinski, Samo Mervar, Luka Rebol, Nenno Harlekin in mnogi drugi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

January 31, 2018

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

 
  • Facebook
  • Instagram

Slovenia

©2018 by World Top Model Slovenia. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now